Heart UkraineМи переможемо!
Слава Україні!
Київ
uaru
Київ
Доставляємо. Піднімаємо. Збираємо
Як правильно вибрати крісло керівника, щоб воно не тільки виконувало іміджеву функцію, а й сприяло гарному самопочуттю свого власника протягом усього робочого дня?

Кабінет керівника компанії - це місце, де укладаються найважливіші угоди і приймаються епохальні рішення. А як відомо, великі справи повинні вершиться в обстановці відповідного рівня, тому так багато уваги приділяється меблюванню директорського кабінету. Одну з ключових позицій у створенні потрібного антуражу займає крісло керівника.


Для цього предмету меблів придумано багато красномовних епітетів: «символ успіху» і «статусна річ», «показник престижу» і «незамінний атрибут бізнесмена» ... Але статус статусом, а коли переговори затягуються, то потрібна ще і можливість сидіти тривалий час без дискомфорту. Як правильно вибрати крісло керівника, щоб воно не тільки виконувало іміджеву функцію, а й сприяло хорошому самопочуттю свого власника протягом усього робочого дня?

Фото 1 — Вибираємо крісло керівника
Фото 2 — Вибираємо крісло керівника

Більшість сучасних офісних крісел - як директорських, так і для персоналу - оснащені різними системами регулювань, завдяки яким крісло здатне «підлаштуватися» під людину. Зрозуміло, наявність декількох додаткових опцій відіб'ється і на ціні крісла, зате ви отримаєте можливість ідеально підлаштувати ваше крісло під себе, як музикант налаштовує інструмент. Детальніше розглянемо, які бувають механізми в кріслах для роботи.

Основне регулювання, яке присутнє в будь-якому офісному кріслі, - механізм регулювання висоти посадки. Це досить простий у використанні підйомний пристрій, який знаходиться під сидінням. Зазвичай воно поєднане з амортизатором, який допоможе запобігти навантаженню на хребет, коли ви різко сідаєте в крісло. Крім цього, в більш функціональних і трохи дорожчих моделях крісел є регулювання кута нахилу спинки. Завдяки цій системі можна досягти максимального розслаблення для спини під час роботи. Якщо ваші габарити значно відрізняються від середньостатистичних, то слід звернути увагу на крісло, в якому можна міняти ще й висоту спинки і глибину сидіння.

Директорське крісло обов'язково повинне мати підлокітники - це показник і солідності, і зручності одночасно. Багато крісел для керівників обладнано підлокітниками, які регулюються по висоті, а також по горизонтальному вильоту. А у деяких моделей підлокітники можна за бажання взагалі прибрати назад.

Фото 3 — Вибираємо крісло керівника
Фото 4 — Вибираємо крісло керівника

Якщо ви маєте намір вибрати дійсно зручне крісло директора, то варто придивитися до моделей з механізмом синхронізації, завдяки якому можна одночасно змінювати кут нахилу для сидіння і для спинки. І звичайно, не забуваємо про механізм гойдання, який дасть можливість розгойдуватися в кріслі вперед-назад. Це не тільки заспокоює, але і дозволяє періодично міняти положення тіла не встаючи, за що ваша спина і суглоби скажуть вам велике спасибі.

Переходимо до наступного етапу вибору крісла для керівника - зовнішній вигляд. Само собою, дизайн крісла не повинен вступати в протиріччя зі стилем решти меблів в кабінеті. Так, якщо офіс директора виконаний в чисто класичному стилі, то і крісло потрібно вибирати в цьому напрямку. Масивне, суворе, в оббивці з натуральної шкіри найкращої вичинки. Кольори стримані, декорування виконане із цінних порід дерева - одним словом, втілення респектабельності та успішності господаря. Якщо ви прихильник так званої помірної класики, то можете сміливо вибирати менш дороге крісло: виконане в традиційному класичному стилі, але з використанням більш дешевих матеріалів. Наприклад, це може бути якісна штучна шкіра або навіть хороший сучасний текстиль.

Цінителям сучасних інтер'єрів підійде крісло для керівника, яке відображає останні тенденції в меблевому дизайні. Оригінальні, часом зовсім фантастичні форми, блискучі хромовані деталі, високотехнологічні матеріали, які практично не зношуються, широкий діапазон всіляких забарвлень - і все це у поєднанні з приголомшливим рівнем комфорту.